Instruccions per tallar-li el pèl a un gos

Hem pensat que de tant en tant també és interessant incloure algun text que ens ajude a dibuixar un somriure. A vore que vos sembla aquest d'Alex ..

Per a començar el primer que cal és tindre un gos pelut.  Per a saber si el gos es pelut primer mirar al gos i si t'ha semblat  una ovella o si l'has  confòs amb  David Bisbal, bon senyal.  L'altra manera de saber-ho és fixar-te bé.  Si t'ha semblat vore  una enorme bola peluda corrents al carrer i l'has confós amb un baló sense afaitar,  possiblement ho siga.
Doncs bé,  si ja tens el gos pelut anem a seguir. La segona part és agafar una corda i nugar-li les quatre potes i ficar-li un boç a la boca per a que no et mossegue. Açò és molt important. Està molt de moda els homes vampirs els homes llops... i si un mos ens convertira en homes-gossos? Què fort no? Amb l'estiu de calor que ens ve  i tot ple de pèls.
Per últim agafar una màquina de tallar el pèl i tallar-li'l.  La manera de saber si ja està acabat   és buscar dos boletes brillants que et miren. Si les veus ja està,  els ulls,  però  alerta!  que pot ser que tinguen puces o caparres i ja sabem que aquestes també són redonetes..  A més no volem que s'ho passen pipa amb la nostra sang. No s'oblideu de deslligar a l' animalet,  ficar-lo davant d'un espill i llevar-li el boç. Si li agrada voldrà que li gratem la panxa, però si no li agrada es morira de vergonya. I  arribarà un  moment fins que no tinguen més remei que eixir per acompanyar-o al carre a que faça  les seues necessitats i ahí ens trobem amb un perill .  I si un paparazi es fa una foto i eixim  en les notícies?

Podria aparéixer un titular com aquest?
 
"Bisbal es talla per primera vegada els cabells"   i la foto del nostre gos.

Vinga adéu i sort amb el gos..!

Àlex Penalba

Comentaris

  1. Molt bon treball Àlex... M'ha fet riure un muntó!! és divertit i entretingut... SEguei així! :)

    ResponElimina
  2. M'a encantat!!! Tambe es fa en els gats??? esque tinc uno..

    ResponElimina
  3. yeeeeeeeeeeaaa, bonissim...

    ResponElimina
  4. molt bon treball!!!!! fa riure molt

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Aprendre anglés amb cançons subtitulades

Relativitat vs. quàntica