L'estiu ja està ahí


Estudiants, professors, músics, funcionaris de l’estat… L’estiu s’apropa. Ja comença a fer calor, les classes no s’aguanten igual que a l’hivern, sues més quan jugues a futbol… El mal és que apleguen les setmanes d’exàmens, la més dura de l’any. Se t’ acumula la feina, has d’estudiar tots els dies, cosa molt avorrida per cert, si en suspens un, els teus pares et remugaran molt. Aquesta setmana també pot servir per a donar la teua millor imatge als professors, per a poder pujar la nota un poc, i per a començar a fer-te amic dels professors. Després d’eixa setmana, ja ve la pau. Ja s’han acabat els exàmens i ja pots estar més relaxat. A quasi totes les classes, menys a socials, fas coses especials com: jugar al penjat i anar als ordinadors, en el cas de les assignatures de llengua, jugar al que vullgues, a educació física, etc.
També l’estiu serveix per a desconnectar del mon. Desconnectar de la política, baralles entre PP i PSOE, independistes i nacionalistes, retalls en educació i sanitat… També per a deixar de banda la economia, la crisi d’Espanya i Bankia, els deutes de l’estat, la situació preocupant de Grècia… L’estiu és per a estar tranquils, anar a la platja i la piscina amb els amics, fer-se un gelat al bar o al xiringuito de platja, jugar… També  per a veure l’Eurocopa,  per a tots els futbolers. Gaudir del joc de la selecció i animar fins a quedar-se sense veu… També és una bona època per anar-te’n de festa: berbenes, discomòbils… Pots fer molts amics de molts pobles i provar noves experiències amb ells. Una altra alternativa és fer un sopar de la quinta, en el nostre cas la del 99’. Juntar-se els dos primers, l’A i el B, i fer-se una samarreta, anar a sopar a algun lloc tots junts i xarrar de les nostres experiències durant del curs: anècdotes, noves amistats, etc.
En resum, l’estiu es per a descansar, per a “fer el gos”(a no ser que te n’ hages carregat alguna), i per a gaudir, que per això em estat treballant durant nou mesos. Així que, a divertir-se al màxim durant aquestos tres mesos que ens donen de vacances, que tal vegada d’ací uns anys seran més curtes.

MARC GARCIA PAYÀ
1ER ESO B.

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Aprendre anglés amb cançons subtitulades

Relativitat vs. quàntica