Inici del curs amb dificultats



El nostre institut no es lliura de les conseqüències de les mesures que les administracions educatives han pres. Tant l’autonòmica com l’estatal estan fent efectives les mesures anunciades i les retallades han variat ostensiblement el panorama educatiu del nostre centre. Per una banda som uns quants professors menys que el curs passat (quasi tots els departaments han sofert baixes de professors). Evidentment açò es manifesta en una disminució de la qualitat de l’ensenyament que es fa palesa en els desdoblaments de grups , reforços a alumnat amb necessitats educatives, atenció a la  biblioteca, desaparició de grups escolars…
Podríem afegir que el record de les dificultats econòmiques provocades pels endarreriments del pagaments que la Conselleria d'educació en el curs passat podria provocar els segons arravataments de pànic. Però no, ha sigut amb l’arrancada del curs quan ens hem trobat en les primeres sorpreses. Hui dimarts 17, el segon dia de classe i continuen sense cobrir cinc places del professorat. Inaudit, amb les dificultats sorgides arran per les retallades i l’administració ens deixa que comencem el curs amb cinc professors menys,  tot i tindre coneixement amb anterioritat suficient del problema.
Un panorama desolador que esperem se solucione prompte. De moment des del centre s’està fent tot el possible per minimitzar aquest problema.

Redacció Pebrella

Comentaris

  1. Jo també estic d'acord amb els retalls !!

    ResponElimina
  2. No s'ha de retallar!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  3. M'he equivocat volia dir que no estic d'acord amb els retalls !

    ResponElimina
  4. Ja tame no estic d´acord en les retallades!!!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Aprendre anglés amb cançons subtitulades

Relativitat vs. quàntica