Agricultura ecològica a Carrícola

 El poble Carrícola  és tot un exemple de biodiversitat ha sigut  premiat per les  seues innumerables iniciatives ecològicas. A més a més , és pioner en el impuls de l'agricultura ecològica en el reciclatge de residus sólids. Des de Pebrella volem presentar algunes interessants experiències ubicades en  aquesta localitat

Aquest vídeo forma part d'una sèrie de materials el.laborats per l'alumnat del PQPI d'Agricultura i Jardineria de l'IES José Segrelles d'Albaida. En ell analitzen l'agricultura ecològica a  Carrícola. A aquest poble fa uns anys van decidir reconvertir l'agricultura cap a la producció biològica. Escoltarem  alguns dels pioners d'aquest canvi per saber com ho van fer i de quina forma treballen per fer front a les plagues i a un panorama general prou negre per als agricultors.


Redacció Pebrella

Comentaris

  1. La gent de Carrícola és digna d'admiració!!
    Si la gent jove s'organitzara com ho han fet a Carrícola no faria falfta que tats joves se n'anaren a altres països a malviure .
    Tenim clima.aigua i terra per a fer vergers que almenys donen un jornal per ma viure.

    SALUT!

    ResponElimina
  2. Aun quedan ingenuos como tu que creen que se puede vivir de la tierra?

    ResponElimina
  3. la gent jove ara no esta per a parase a treballar al bancal!!com forme esta la cosa val la pena lluitar i almenys trauret una carrera que et servira de molt mes que treballar en el bancal!!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Aprendre anglés amb cançons subtitulades

Relativitat vs. quàntica