Crònica del partit Llevant València

El partit es va jugar al Ciutat de València, ja al minut 11’ després de començar  el partit Jonas va tindre una gran oportunitat a passada de Soldado! Les ocasions se succeïen. Tino Costa li va fer una  passada  llarga  a Soldado el qual  va fallar un control que l’haguera deixat sol per encarar  porta. Una verdadera llàstima!
 El primer i únic tir a porteria entre els tres pals que va fer el Llevant a la primera part va ser gol… Que mala sooort!  Un baló llarg que va botar, Guaita i els centrals no es van entendre bé i Martins se’l va emportar davant de tanta indecisió per a fulminar la meta valencianista. Per ocasions i joc, el resultat amb el que es va arribar al primer descans va ser totalment del més injust, i tots els valencianistes ho sabem!
La segona part es va iniciar amb  un tir creuat de Juanlu que va tallar de gran manera Guaita. El Valencia hi estava esperant a poder eixir en contra. Al minut 65’ li varen fer una falta ben clara a Guardado en l’àrea que era penal però… Es veu que a l’àrbitre no li han ensenyat a xiular molt bé… A falta de 5 minuts el Llevant va tindre el 2-0 que va desbaratar Guaita de magnífica estirada al tir de Ríos. En la recta final els locals es van dedicar a alentir el partit fins al xiulit del final. I amb una gran decepció es vàrem quedar tots els valencianistes per aquell resultat tan injust que no ens agradà a ningú!