El contracte programa



Una de les novetats del present curs és el desenvolupament del contracte programa. Però en que consisteix? Pebrella ha realitzat un treball d’investigació i s’ha  entrevistat amb  al Cap d’estudis,  Guillem Centelles, per a aconseguir informació sobre aquest programa.

Pel que sembla i,  segons informació oficial,  l'objecte d'este programa és incrementar l'èxit escolar de l'alumnat i reduir l'abandó escolar prematur per mitjà de la subscripció de contractes, entre els centres educatius i l'Administració Educativa, en què constarà el Pla d'Actuació de cada centre.
El cap d’estudis del nostre institut ens matisa que aquest contracte es materialitza al nostre institut mitjançant un esforç per millorar el rendiment acadèmic d’un assignatura concreta: l’anglés.  Fou durant l’anterior curs escolar quan es va rebre la proposta des de la Conselleria i prèvia consulta al Claustre, l’equip directiu el va sol.licitar. Per a dur-lo endavant s’impartiran  hores extres d’anglés distribuïdes en el següent horari:
Els dilluns de les 14.10h a les 15.05h per als alumnes de 3r d’ESO.
Els dimarts i dijous de 14.10h a les 15.05h per als alumnes de 1r i 2n d’ESO.
Els dimecres de 14.10h a les 15.05h per als de 4t d’ESO.
 Segons Guillem es tracta d’un projecte coordinat directament des de la direcció d’estudis i el propi departament d’anglés.
Les professores d’anglés són les que impartiran aquestes classes de forma totalment gratuïta per a l’alumnat que ho ha sol.licitat. I des del centre es desitja un gran èxit al programa.

Ara ja sabeu de que tracta el  contracte programa.

Nàdia i Judit 2n A

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Aprendre anglés amb cançons subtitulades

Relativitat vs. quàntica