Si no cobren les treballadores de la neteja podrien fer vaga

Hem llegit en alguns mitjans de comunicació que els i les treballadores de la neteja d'alguns instituts de la nostra comarca podrien anar a la vaga. Vos adjuntem la notícia que publica Vilaweb.

CCOO ha denunciat davant la Inspecció de Treball l'empresa adjudicatària del servici de neteja d'uns quants instituts valencians, alguns dels quals de la Vall d'Albaida. Limpiezas Soldene és des de setembre l'encarregada de la neteja d'alguns centres formatius, però ja ha deixat de liquidar la primer nòmina a més de 200 treballadors.
A la Vall d'Albaida, els centres afectats són els IES d'Aielo de Malferit, Albaida, Benigànim, Bocairent, Castelló de Rugat, l'Olleria, la Pobla del Duc, a més dels d'Ontinyent i el conservatori de música.
Segons ha informat el sindicat, la Conselleria d'Educació va adjudicar a Limpiezas Soldene el servici de neteja d'uns quants centres a partir del setembre passat, per més de sis milions d'euros. La primera nòmina ja s'ha quedat pendent de liquidar, i l'empresa ha comunicat als treballadors que no pagarà fins que no cobre de la conselleria. El sindicat també ha denunciat que Soldene va donar d'alta els treballadors el dia 3 de setembre i no l'1 quan es van incorporar a l'empresa.
Des de CCOO han indicat que, si durant l'octubre no es paga la nòmina de setembre i més avant la d'octubre, no es descarta convocar una vaga indefinida.


                                                                                                                           Font: Vilaweb

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Aprendre anglés amb cançons subtitulades

Relativitat vs. quàntica