Intel·ligència o capacitat de treball



 La capacitat de treball, la podem  definir com ser constant, saber treballar  en equip, aprendre les coses de manera  autònoma...
Per exemple, les persones  que no tenen capacitat de treball  pot ser perquè no atenen o  no tenen ganes.  Però si  insisteixes molt, en el que vols  ho  pots aconseguir! Es a dir, si estàs en classe i veus una mosca o sens soroll, i penses que  val la pena  ignorar  les explicacions del professor/a,  després voldràs fer el deure i no podràs, perquè no has estat atent a les explicacions. 
També hi ha xiquets/es que se’n  van a dormir molt tard, això fa que tingues  son i que en general  tingues un mal dia.  Mentre que una persona que té una capacitat de treball elevada, té moltes més facilitats per a entendre les coses i per a traure bones notes. Moltes vegades, el que ens passa es que quan tenim un dubte ,no preguntem al professor/a i ens portem els dubtes a casa.
 Un altre tema a tractar es que hi ha persones que tenen una gran capacitat de treball, però no ho saben demostrar davant l’examen.  .
 Que és més important en  la nostra vida, ser un geni o tindre capacitat de treball?

                                                                      Sara Orts 2n ESO

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Aprendre anglés amb cançons subtitulades

Relativitat vs. quàntica