L'institut de Castelló acull l'alumnat de Benicolet



Entre les novetats més importants d’aquest curs cal destacar la incorporació de l’alumnat de Benicolet. La comunitat educativa de l’institut es va congratular a l’assabentar-se que comptaven amb alumnat nou. Suposa un nou repte que estem encantats d’aconseguir.  Però com s’han adaptat els alumnes al centre i sobretot per què han decidit cursar els seus estudis al IES Manuel Sanchis Guarner de Castelló de Rugat?  Per a obtindre més informació un col·laborador del propi poble, Pablo Català,  ha elaborat un reportatge.

  Com alguns de vosaltres sabreu, a partir d’aquest any els xiquets i xiquetes de Benicolet, hem canviat de centre, abans anàvem a l’IES Les Foies de Benigànim, i ara estem matriculats  a l’IES Manuel Sanchis Guarner de Castelló de Rugat, on ens trobem molt a gust.
Doncs bé,  en primer lloc cal dir que  aquest canvi es va produir perquè alguns pares de l’AMPA ho van sol·licitar. Es va pensar que, com que és un centre més menut que el de Benigànim  estaríem millor (i creiem que  així ha sigut). La proposta va ser votada i  majoritàriament els pares i mares van recolzar l’opció de Castelló. Alguns alumnes es van preocupar  perquè  ja havien començat allí  i no volien canviar de centre.  Cal destacar les gestions  del director de l’IES Les Foies  què va sol·licitar a la Conselleria la possibilitat  que els alumnes que havien començat a Benigànim pogueren triar.
Ara, l’ institut de Castelló cursen els seus estudis set xiquets de Benicolet, tres a primer d’ESO, un a segon, dos a primer de Batxillerat i finalment un a segon de Batxillerat.
 Esperem que la nostra estància a Castelló siga tan agradable  o millor que a Benigànim.

 Pablo Català 2n ESO

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Aprendre anglés amb cançons subtitulades

Relativitat vs. quàntica