Dubtes sobre l'onze ideal



El 7 de gener  a Zürich es va entregar la pilota d'or a Lionel Andrés Messi, però també es va entregar un premi a cadascun dels millors onze futbolistes (porter, defenses, migcampistes i davanters) del 2012. Com ja sabreu,  l'onze d'or el composaren:

Iker Casillas, Dani Alves, Piqué, Sergio Ramos, Marcelo, Andrés Iniesta, Xavi Hernández, Xavi Alonso, Radamel Falcao, Cristiano Ronaldo i el jugador amb quatre balons d'or, Leo Messi.

Onze  jugadors de la lliga espanyola O millor dit deu  jugadors del Madrid i del Barcelona Jo crec que no tots s’ho  mereixien,  ja que hi ha més lligues com l’anglesa o la italiana i centenars d’equips. Per tant  com pot ser que deu dels onze jugadors són del Barcelona i del Madrid? Sé que la majoria de vosaltres es pensareu que no s’ho mereixen i la veritat és que no s’ho mereixen, perquè per exemple un jugador del Madrid o del Barcelona ha estat més d'un mes lesionat i no ha creat un bon joc en aquest 2012, però per ser del Barcelona o del Madrid deu estar en aquest once d'or.  Algun altre jugador com Van Persie, Mata, Ibrahimovic o qualsevol d'un altre equip o lliga i amb molta qualitat,  no podria estar?  Jo trobe que açò no és molt normal,  ni molt convenient per al futbol.

ctor 2n ESO

Comentaris

  1. Jo crec que Bale del tottenham se mereixia més que Marcelo estar en el once d'or

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Aprendre anglés amb cançons subtitulades

Relativitat vs. quàntica