El Barça perdrà un gran porter


Fa uns dies, als noticiaris  hem sentit parlar del  porter de l’equip de futbol del Barça, Víctor Valdés. Les notícies comentaven que aquest futbolista, al finalitzar el seu contracte amb el Barça,  ja no renovaria i se  n’aniria. A tota la gent, tots els companys, president... i  fins i tot a l’entrenador els ha pillat desprevinguts aquesta decisió i no saben el perquè d’aquest abandonament.
Al meu parer  aquest jugador deuria  seguir en el Barça, ell és de la pedrera, criat a la Masia des dels deu anys i ha seguit amb el Barça fins ara. Ha passat molts bons moments amb el Barça i amb ell ha  guanyat molts trofeus . Si aquest jugador, Víctor, se’ n va del Barça, sí, trobaran un altre, (també hi tenen a Pinto) però no serà el mateix sense ell. Víctor  és un bon  porter, i si se’ n va... El trobarem a faltar moltíssim i sempre recordarem les seues parades.
El que encara jo, ni molta gent sap, és el: “per què” .  Ha hagut problemes entre ells?    ho desconeixem.
També sabem que  l’anterior entrenador del F.C.Barcelona, Pep Guardiola, ha sigut  fitxat per  ser l’ entrenador de l’equip alemany, el Bayern de Munich, per a la pròxima temporada. Qui em diu a mi si tal vegada pot ser tingueren molta amistat i li diguera Pep: Vine-te’n  amb mi al Bayern, seràs el porter titular.  Aleshores ja tindríem un altre espanyol que emigra a Alemanya... Siga com siga, qué et vaja bé Víctor!

Aitana Palau 2n ESO

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Aprendre anglés amb cançons subtitulades

Relativitat vs. quàntica