Espanya guanya el mundial d'handbol

La selecció espanyola d’handbol guanyà el mundial celebrat també a Espanya imposant-se davant la poderosa Dinamarca amb un impressionant 35-19, amb aquesta victòria, i recordant el mundial aconseguit l’any 2005 a Tunísia, suma dos mundials d’handbol .

Respecte a la meua opinió, crec que la selecció espanyola es mereix aquest mundial ja que ha estat fent-ho genial durant tots els partits i, ens ho ha demostrat amb aquesta increïble final, en la que no ha donat cap opció a Dinamarca, ha jugat “a mort” des del principi fins al final del partit, amb un gran resultat de 35-19 que ho demostra.
Espanya va jugar perfectament des de Sterbik, el porter, que ensenyà al porter contrari com es paren els balons i qui es el millor porter del món, fins a tots i cadascun del jugadors de la selecció. La primera part del partit va acabar amb un 18-10 a favor d’Espanya. La nostra selecció  no va frenar el ritme a la segona part, sinó al contrari, va començar a jugar molt ofensivament, cosa gens habitual en una final d’un campionat mundial. No va tindre compassió del seu rival, començaren a humiliar-los fent gols sense parar. Fins que no va acabar l’encontre Dinamarca no parava d’encaixar gols. Finalment el partit va acabar 35-19, donant-los una victòria magnífica als jugadors i a tota l’afició espanyola.