Suïcidis, la llei del silenci, tercer d'ESO n'opina

 Des de l'alternativa de tercer d'ESO s'ha valorat el suïcidi com a forma fatal  de resoldre els problemes. A partir d'aquest reportagte l'alumnat ha analitzat aquests tipus de decisions..





No m’agradaria estar així: pensar en suïcidar-se i no viure més la vida. Et dones compte que tot en la vida no és bonic, que hi ha persones que ho passen mal. (Àlex Atienza)

 Són problemes mentals. Es deuria donar més importància a això en compte de donar tanta als accidents de trànsit. (Berta)

Els que es suïciden ho passen mal, però no pensen en les persones que es queden: en la família que ho passa fatal i tarden molt en superar-lo, inclús hi ha gent que no ho supera. (Natalia Garcia)

El més dolent és que un percentatge alt de suïcidis no es detecten (40%) i això s’hauria d’evitar (Jordi Claveria)

Si estàs sol i no tens cap raó per seguir vivint eres lluire de fer el que cregues, sempre que no tingues a alguna persona que t’estime perquè li pots fer molt de mal. (Joan Ribes)

La vida es mereix una segona oportunitat per moltes calamitats i desgràcies que haja tingut una persona. (Roger Santamaria)

El suïcidi és l’últim recurs perquè perds la vida quan podries haver arreglat els teus problemes. I a més afecta molt a la gent propera a tu. (Guillem)

“Diàleg, diàleg”. (Josep Lurbe)

Has d’aprofitar la vida i si t’ha eixit mal, pots tornar a començar. (Rafa Ferrer)

Si ho fas ja no hi ha volta enrere. Has de parlar en algú i trobar una solució. (Aaron Lorente)

Tutoria 3r A

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Aprendre anglés amb cançons subtitulades

Relativitat vs. quàntica