dimarts, 22 de gener de 2013

Un euro, llavor de solidaritatLots de suport de la Creu Roja per a famílies valencianes

L’IES Manuel Sanchis Guarner de Castelló de Rugat  participarà en la campanya “Un euro, llavor de solidaritat.” Una iniciativa per aconseguir uns lots de suport social de la Creu Roja  destinats a les famílies valencianes que están patint situacions de precarietat. És promoguda per  Escola Valenciana amb la intenció de  col·laborar amb la Creu Roja. Bàsicament i consisteix a fomentar la donació d’un euro per alumne/a valencià  a un fons destinat a l’ajuda humanitària.
Amb els diners recolllits s’aconseguiran aquestos lots. Són  productes que ajudaran a cobrir parts de les necessitats bàsiques de persones que viuen en condicions molt difícils. Fonamentalment s’atendran els àmbits d’higiene i alimentació.
Els centres educatius  a través d’Escola Valenciana poden col.laborar en aquest projecte. Nosaltres hi estem interessats ja que considerem que en aquestos temps de dificultat és molt important fomentar la solidaritat.
La campanya estarà  oberta a fins el 20 de febrer de 2013.
Els fons recaptats serán lliurats en públic a la X Nit d’Escola Valenciana a celebrar a Alacant el 23 de febrer de 2013.

Redacció Pebrella

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada