Vilaweb es fixa en Pebrella

El prestigiós diari digital Vilaweb,  a través de l'edició comarcal d'Ontinyent,  ens dóna l'oportunitat de publicar al seu espai.

El mes passat  des de l'edició ontinyentina de Vilaweb ens oferiren col·laborar en el seu projecte comunicatiu. Es tracta d'una participació mensual que nosaltres hem acceptat amb molta il·lusió. L'entenem com una oportunitat d'ampliar els nostres articles en un mitjà seriós,  consolidat i d'un prestigi contrastat. Ens proposaren decidir el tipus de treball que volíem aportar dintre d'uns paràmetres concrets. Nosaltres    ens hem decantat per mantenir la nostra línia de connexió d'allò que fem a l'aula,  amb la utilitat  pública i comunicativa del treball. Així doncs,   participarem cada mes amb una rondalla  popular (d'aquelles que s'han recopilat durant més de set cursos), amb un article d'opinió de qualsevol persona relacionada en el centre i amb alguna de les entrevistes que està  elaborant  l'alumnat d'ESO.

Esperem aconseguir que amb la nostra producció la gent puga conéixer una mica més del que fem i del nostre entorn més immediat.

Redacció Pebrella

Comentaris

  1. ENDAVANT ,ESTEU CAPACITATS PER A DUR A TERME QUALSEVOL INICIATIVA, ENHORABONA I BEN SEGUR VOS SEGUIRE DE PROP ,UNA ABRAÇADA...MARTA

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Marta, ja sabem que sempre podrem comptar amb el teu suport.

      Elimina
  2. Sols vull felicitar-vos per quê es una prova més de que esteu fent un bon treball.Seguiu així.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Aprendre anglés amb cançons subtitulades

Relativitat vs. quàntica