Aprenent a voler



Quasi un vint per cent dels joves creu que ser agressius els fa més atractius, un model de xic negatiu que entén les relacions amb les xiques des de la dominació i no des de la igualtat. Darrere de molts casos de violència de gènere s'amaga un problema de masclisme, per açò és fonamental sensibilitzar als més joves perquè ni ells reproduïsquen models, ni elles accepten un paper de submisses que les converteix en víctimes.

Sobre aquest tema opina l'alumnat de tercer, després d'haver vist aquest vídeo complet..




 La violència de gènere afecta des dels inicis de la humanitat, però en la societat actual no crec que siga normal que hi hagen tantes injustícies entre home i dona.  (Joan Ribes)

L’home es pensa que és dominant. (Jordi Camarena)

Totes les persones són iguals, els homens no poden manar sobre les dones. (Aaron)

Cap dona deuria de permetre que un home li pegara. Si eres jove, el primer que hauries de fer és comunicar-lo als pares. Per molt enamorada que estigues, ell no et vol. (Natalia García)

Els hòmens no deurien pensar-se que són superiors, no física ni psicològicament. Si de veritat estimes a altra persona, l’únic que vols és que siga feliç. (Roser)

Ni el home té autoritat sobre la dona ni al contrari. Els dos són iguals en una relació. Els hòmens es creuen, pel sexe, que són més poderosos. (Guillem)

Una decisió important és deixar-lo. (Jordi Claveria)

Els hòmens no aprecien l’amor que els dona la seua parella ni tampoc veien el seu patiment (Àlex Atienza)

El pitjor és tractar a una dona com a un objecte. (Sara)

Hi ha que denunciar. (Jeremies)

És una malaltia social. El maltracte té l’origen a la situació familiar i social viscuda pel maltractador a la seua infantesa i joventut (Berta) 

                                                                                                            Alternativa 3r ESO

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Aprendre anglés amb cançons subtitulades

Relativitat vs. quàntica