Opinant sobre el futbol



Mira per on hui vaig a donar la meua opinió sobre el futbol.
És un esport d'equip jugat entre dos equips d'onze jugadors, i és considerat l'esport més popular del món. Es juga en un camp rectangular de gespa o gespa artificial, amb una porteria a cada un dels costats del camp. L'objectiu del joc és marcar controlant la pilota cap a la porteria contrària. Els porters són els únics jugadors que se'ls hi és permès utilitzar les mans o els braços per agafar la pilota; la resta de l'equip utilitzen el peu per xutar la pilota cap a una posició, algun cop utilitzant el tòrax o el cap per controlar la pilota. L'equip que marca més gols quan acaba el partit és el guanyador. Si el resultat és d'empat al final del partit, es dóna la pròrroga o ronda de penals, depenent del format de cada competició. Quan el partit queda empatat es suma 1 punt per cada un i quan un dels equips guanya li donen 3 punts.
Per a mi, aquest és un esport molt dolent i perillós, perquè és una activitat en la què es necessita molta resistència física, i sobretot moral, per a fer-se l’ànim de poder seguir jugant encara que no t’agrade com esta xiulant l’àrbitre, perquè pot ser penses que està a favor de l’altre equip, quan no és així.
Per l’altra part també pensé que el millor jugador que pot haver-hi en qualsevol equip, de qualsevol país, de qualsevol lliga etc… és el porter. Pense que és així perquè és el “jugador” (perqué jugar , el que es diu jugar no juga molt), que més fa per l’equip, perqué es l’encarregat de parar els xuts a portería, i eixe és un treball molt important perquè encara que el teu equip marque molts gols, si el porter no para les pilotes que rep, aquest esforç de marcar tant, serà debades. No creieu?

 ÀLEX BONIFACIO 2n ESO

Comentaris

  1. Jo crec qe el porter es igual de bo qe els altres jugadors,
    i no es dolent ni perilloos!
    Ni no saaaps no parles joder!
    val???

    ResponElimina
  2. El mes important és el davan pixixi!!!! es broma..jaja crec k tots els jugadors son igual de bons, i el futbol, i si vols parlar, juga a futbol... k els k es fan mal, son els k juguen ! !

    ResponElimina
  3. Yo crec k no te rao, este article es una caca!

    ResponElimina
  4. molt ahi! no es ni dolent ni perillooos!
    es divertit i entretingut, avegades, per divertirse i no marginarse nia k eixir de casa i fer esport

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Aprendre anglés amb cançons subtitulades

Relativitat vs. quàntica