Sobre l'abandonament dels animals



En els últims anys estan donant-se molts  casos d'abandonaments d´animals, açò deurien castigar-ho durament per a no permetre-ho. Ens hem de conscienciar que els animals són èssers vius com nosaltres. Els animalets que més solen  abandonar són els de les famílies que es cansen d'ells, els que tenen malalties, els que s'han fet grans,  etc. Els  més abandonats són els gossos i els gats.

Hi ha gent que no pensa  què els pot passar i els deixa al carrer sols. Pensm que encara que no poden parlar, poden sentir els dolors físics.  Algunes persones els adopten i els donen un lloc on viure. Ja és molta la gent que sent  repugnància per l'abandonament dels animals, per això si en troben algun abandonat i no el poden cuidar,  el porten a la canera.

Fins i tot s'ha donat els cas de  policies que adopten els gossos, els entrenen, els eduquen, els donen de menjar i es converteixen en gossos que ajuden a les tasques d'investigació i control.
Pensem que  la gent deuria abandonar menys els animals i voler- los més.

  

                          Samanta Santoja   i    Noelia Garcia 1r ESO

Comentaris

  1. Me pareix molt bo el tema q heu triat, ja que, un dels casos més freqÜents són abandonar-los en la carretera, i poc després, els atropellen...

    ResponElimina
  2. es veritat , no se per que els abandonen .

    ResponElimina
  3. Em pareix molt bona la noticia, ja que moltes vegades els adopten i es canses de tindrels peró la gent tindra que enseñarse a valorar el que té. Quant els passa algo a ells ja es donanaran conter del animal que han perdut.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Aprendre anglés amb cançons subtitulades

Relativitat vs. quàntica