dimecres, 6 de febrer de 2013

Sobre les eixides al corredor


Existeix una norma de centre que prohibeix que l’alumnat isca entre classe i classe tret del canvi d’espai classe o els patis. Sobre aquest tema volem donar la nostra opinió.
Nosaltres pensem que eixir al corredor és en part  positiu  perquè ajuda a ventilar la classe, per a aclarir la ment  i per xerrar amb algun amic, sempre quan entrem abans que arribe el mestre i no ens posa retard. Però açò també pot provocar conflictes, perquè es formen agrupaments de gent i bloquegen el pas als professors i alumnes que canvien de classe. El que no ens agrada és que eixint i entrant abans que el professorat ens criden l’atenció contínuament i  ens amenacen amb amonestació. Per tant  nosaltres pensem, que eixir al corredor no és ni bo ni dolent, sols no en deuríem abusar.

                                                                     Noelia Linares 1r A  Raquel 2n B

3 comentaris:

 1. Bueno no esta mal... M'agrada la proposta =D

  ResponElimina
 2. M'agrada la idea, sols dic que falta el respecte de l' alumnat. Hi ha molts alumnes que van pels passadissos corrent! Però on vas? Et peguen trompades i no et demanen perdó. A més a més fan grups on no et deixen ni passar. Si les coses canviaren els profesors no es posarien així, encara que també s' ha de dir que hi han professors i professors. Professors de: -Eeeeeh! Entreu a classe, paregueu borregos...!
  I altres com:
  - Per favor entreu a classe perquè no es pot passar.
  Si canviem canviem tots.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Comentari interessant i de sentit comú. Enhorabona.

   Elimina