Alternatives al whatsapp

 Supose que ja sabreu que el Whatsapp deixa de ser gratuït. Hem llegit en un diari digital (el periòdic.cat) algunes alternatives interessants al respecte...
 
Whatsapp és el sistema líder de missatgeria, encara que el seu anunci de començar a cobrar pel seu servei podria minar aquest lideratge. Al mercat, hi ha disponibles propostes amb característiques similars a la coneguda aplicació, i que ofereixen el servei de manera gratuïta.
Captura de pantalla amb un avís de pagament de Whatsapp.
Line va néixer a Japó i funciona amb iPhone, Android i Blackberry, així com en ordinadors (Mac i PC). Permet fer trucades de veu a través d'internet. Pot llegir i enviar informació mitjançant codis QR, compta amb emoticones, aplicacions suplementàries com a retoc de fotos (Line Camera), dibuixar (Line Brush) i enviar postals (Line Card). Té un 'timeline' semblant a Twitter o Facebook en què és possible penjar fotos o comentaris. Ha anunciat que serà sempre gratuïta.
Spotbros, d'origen espanyol, ha arribat al milió d'usuaris registrats al cap de pocs mesos del seu llançament oficial i compta amb un 4% de quota del mercat espanyol. Està disponible per a iOS i Android. Envia i rep missatges gratuïts als contactes, accepta xats i crea grups privats sense límit de membres on compartir tota mena d'arxius. Com a valor addicional, presenta la codificació dels missatges, totes les converses són eliminades dels seus servidors en un màxim de 30 dies. Ofereix la possibilitat que els usuaris busquin contactes sobre la base de la seva geolocalització.
Pinger, una aplicació d'origen espanyol que té com a valor afegit que no és necessari que el receptor dels missatges o les trucades tingui instal·lat Pinger, però en el cas que sí el tingui instal·lat hi ha avantatges: les trucades seran il·limitades i tindran qualitat d'àudio en HD. Pel que fa als SMS, seran il·limitats i el nombre de caràcters per SMS tampoc tindrà límits.  Al rebre trucades al nostre número virtual guanyarem minuts per poder realitzar-les a altres números (que no siguin Pinger).
Tango. El gran avantatge d'aquesta excel·lent aplicació que funciona en ordinadors, iPhone, Android i Windows Phone i que a l'instal·lar-la afegeix a la seva llista d'amics tots els contactes de la teva agenda que també tenen instal·lada l'aplicació, és que ofereix videotrucades, a més dels habituals serveis de trucades telefòniques i missatges de text. Permet compartir jocs i arxius.
Viber. Disponible per a iOS, Android, Windows iPhone, BlackBerry i mòbils Nokia. A més de comunicació amb els contactes (que també han de tenir instal·lada l'aplicació) mitjançant missatges de text en temps real, també permet fer trucades gratuïtes a través de la mateixa 'app'.

Font  el periòdic.cat

Comentaris

  1. Qui ha fet aquest treball? Li done la enhorabona està molt be redactat.
    Sergio Alcaraz, 1er A

    ResponElimina
  2. molt bon treballl FANTASTIC seguix treballant així
    Rafael Bellvis, 2PQPI

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Aprendre anglés amb cançons subtitulades

Relativitat vs. quàntica