El perill d'alguns vídeojocs



Alguns vídeojocs, especialment els  violents,  poden ser perillosos. Hi ha jocs que són per a majors de 18 anys i hi juguen de 12 i 13 anys .. I per això provoquen un efecte negatiu en ells. Com són  inadequats, els fan un poc  violents i fins i tot  imiten de vegades   un vocabulari vulgar. També poden ser addictius.
Algunes persones creuen que  en aquests jocs per a majors de 18 anys, també poden jugar els de 15 i 16 ja que tenen un poc més de consciència del que està bé o mal.
Pensem  que es podrien fer més jocs educatius per als alumnes i professors als centres d´educació per a ensenyar-se les noves tecnologies, com jocs de sumes, restes, etc. I així eliminar els llibres de text, seria més divertit.
També hi ha jocs online en els que podrien furtar-te el compte i pot ser a més problemàtics  per la temptació de gastar-te diners reals...
Per a acabar, recomanem  que es dissenyen més jocs educatius que bèl·lics.

                                                                              Diego Moreno i Sergio Alcaraz 1r ESO                                                                                                               

Comentaris

  1. no desde q som crios de 5 anys q juem a jocs violents i no pasa res per juar en el meu cas es una manera de desaogarme i entre semana mestranquil no puk astar i lo de q afecten no per q una persona sap quan te q fer i quan parar i si no sap controlarse pos ja el problema es de ell.

    ResponElimina
  2. si els xiquets de 15 o 16 anys es volen comprar jocs de guerra sels compren baix la seua responsabilitat i jo crec que les companyies de videojocs no van a cambiar els jocs de guerra per els jocs educatius.

    ResponElimina
  3. Està clar que els jocs educatius no els vegem divertits.
    No tots però a molta gent li agrada quan veu en els videojocs a una dona major, a xiques de companyia o atra gent que no hi te que matar, i els atropellen.
    També pense que gent dirà, aprofite per así ja que en la realitat no ho puc fer.
    M'agrada el article, busquen informació i la intenció és molt bona!

    ResponElimina
  4. Els joc poden ser educatius i una manera divertida d`aprendre

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Aprendre anglés amb cançons subtitulades

Relativitat vs. quàntica