Endevina-la!

Com heu observat els començamentes i acabaments de cada classe els amenitzem amb uns breus acords d'alguna cançó. Com que l'origen de cada melodia està causant certa curiositat,  anem a intentar organitzar una mena de concurs que podríem dir-li  Endevina-la. A partir d'ara sonarà una melodia d'un grup o solista que cante en la nostra llengua i siga d'actualitat. Vosaltres haureu d'endevinar de quin grup es tracta i quina melodia sona.. 
Si ho saps dis-li-ho al teu professor de valencià! 

Passat el temps vos mostrarem la solució i aprofitarem el moment per mostrar-vos un poc més dels qui interpreten la cançó. 
Les setmanes anteriors va ser la cançó "Camins de plàstic" del grup manacorí Antònia Font.  Un grup creat a l'any 97 i que elaboren lletres fantasioses amb un toc humorísitics, un poc  en la línia de Pau Riba o Sisa. Han circulat diverses versions i llegendes sobre l'origen del nom del grup. Sempre que se l'ha preguntat , han respost que es deu a una companya d'universitat que els va acompanyar durant el període de formació.
Del seu disc Lamparetes hem triat aquesta cançó que a l'any 2011 va ser triada com una de les millors cançons de l'any Paraules .



Departament de valencià


Comentaris

  1. Departament de valencià11 de març del 2013, a les 19:21

    Primera pista per a l'endevina-la: la vocalista del grup té una gran veu que la sol acompanyar tocant la bandúrria.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Aprendre anglés amb cançons subtitulades

Relativitat vs. quàntica