Whatsapp podria tornar a ser gratuït

La pressió de la competència i la ràpida pèrdua d'usuaris poden obligar a un canvi d'estratègia de la companyia. Alguns usuaris han comprovat que a l'expirar la llicència, torna a funcionar perfectament sense fer el pagament sol·licitat.

PILAR ENÉRIZ / Barcelona
L'aplicació de missatgeria instantània Whatsapp estudia fer marxa enrere en la seva estratègia de cobrament del servei de missatges en Android, un canvi provocat per l'agressiva i ràpida posada en marxa de campanyes de la competència a fi de robar-li clients, per exemple Line, que ha llançat fins i tot publicitat a la televisió.
Captura de pantalla en què s'informa del servei de pagament de Whatsapp.
Aquesta nova actitud també és deguda a la pressió dels usuaris, ja que molts van decidir no pagar la quota de renovació del servei com a conseqüència precisament de les nombroses alternatives, i també s'al·ludeix a falta de confiança per efectuar pagaments mitjançant el mòbil.
Així, segons han pogut comprovar alguns usuaris, la companyia està començant a renovar les llicències de forma gratuïta, encara que no s'ha especificat quant de temps funcionarà sense cost. En qualsevol cas la decisió final no ha estat confirmada.

TEMPS INDEFINIT


Durant els últims dies, els usuaris a qui caducava l'any de servei gratuït ofert per l'aplicació van començar a rebre avís que el seu servei deixaria de funcionar si no s'efectuava el pagament de 0,89 euros, però segons sembla la companyia ha decidit estendre les llicències durant un temps encara no fixat per evitar la pèrdua d'usuaris. Els que hagin pagat la quota tindran assegurat un any de servei sense avisos ni talls.

Font  El periòdic.cat

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Aprendre anglés amb cançons subtitulades

Relativitat vs. quàntica