Xino-xano, anem fent comarca

El proper dimecres dia 27 de març  desenvoluparem la programació de senderisme anomenada "Fem comarca". Es tracta d'una activitat ja consolidada al nostre institut , iniciada a l'any  2009,  que es realitza el darrer dia lectiu  de cada segon trimestre. Consisteix en caminar per sendes que recorren trajectes propers a l'institut i que travessen els termes de gran part dels pobles que aporten l'alumnat al nostre centre. Cada nivell desenvolupa un itinerari,  fins arribar a un espai on s'esmorza en plena naturalesa, per acabar tornant al nostre centre.

L'alumnat de primer d'ESO caminarà per sendes de l'ombria del Benicadell. Els de segon d'ESO passaran pel Ràfol fins arribar a la font d'Elca on esmorzaran. L'alumnat de tercer i 1r PQPI  seguiran un trajecte de la ruta de l'aigua tocant el terme de Rugat. Quart i 2n de PQPI seguirà la ruta dels barrancs fins endinsar-se en el terme de La  Pobla del Duc. L'alumnat de Batxillerat  passejarà  pel nucli urbà fins esmorzar  a l'ermita de Castelló.

Comentaris

  1. en el ultim apartat d'aquest relat s'informa d'on anira cada curs a fer la seua ruta. Gracies per anyadir els dos cursos del PQPI!!!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Aprendre anglés amb cançons subtitulades

Relativitat vs. quàntica