Andrea, una compositora molt jove



Aquest reportatge està realitzat al voltant d'un projecte que té com a protagonista   Andrea Gil Boscà. L’he triada a ella, a banda de ser la meua germana, per la creació d’un pasdoble que va composar en record al nostre avi, Miguel Boscà Martínez Fou a  l’any 2006.
Andrea tan sols tenia 15 anys, molt jove per a una experiència com aquesta, almenys a mi m'ho sembla.  Per aquest motiu he  pensat  que ella podria explicar-nos coma va poder fer realitat aquest somni.
Segons Andrea,  va realitzar aquesta composició perquè el professor de música li ho va proposar,  però cal dir que aquesta tasca li suposava anar a classes durant un any més. Ella ho va acceptar, tot i que era un gran esforç. La part  més difícil fou quan es va plantejar quin seria   el punt de partida :  per quin tipus de música es decidiria , a qui aniria adreçada, el títol. Després vindria la part més laboriosa que era crear les partitures de tots els membres d’una banda i preparar  les diferents armadures de  què consten els instruments i altres detalls.
Així i tot, ho va aconseguir. Va ser una de les millors experiències que va tindre. A pesar de ser una xiqueta, el professor, la gent… la van ajudar i li  va donar suport  en tot moment fins el final. El millor, per a ella: veure acabat el seu treball d’un any i fer-lo realitat, tocant-lo durant el concert de reis, l’any 2006.
 Carles Gil 1r ESO

Comentaris

  1. Un treball perfecte,com no:)

    ResponElimina
  2. Es un gran merit que tant jove ja a composat un pasodoble .
    I mes quan es dedicada a un familiar, aixo es un gran honor .
    Enhorabona seguix que podras a plegar molt llunt perque en esta vida tot lo que volem conseguir en
    un poc de esforç i voluntat es pot aconseguir .

    Letticia i Angela 2n PQPI

    ResponElimina
  3. et felicite per el teu bon treball esta molt ben fet :))

    ResponElimina
  4. Feilisitats!! Crec que te un gran futur com a compositora, si en 15 anys pot fer això... Felisitats

    ResponElimina
  5. jo crec que Andrea no te futur com a compositora. Esta molt be eixe passodoble pero es nota que li han ajudat moltissim!!!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Aprendre anglés amb cançons subtitulades

Relativitat vs. quàntica