dimarts, 9 d’abril de 2013

MouFa dos anys que va arribar  a Espanya un senyor de nom José Mourinho. Un home de pèl canós i cara de pocs amics. Molta gent  seguidora del Reial Madrid pensava que el tal “Mou” era l’entrenador estrella, el millor, doncs així era considerat en una gran part d’Europa i el món sencer.
Passat el temps, hem vist que Mou no ha sigut l’entrenador que esperaven al club de la capital. Tampoc  tenen molt clar que siga l’entrenador que s’emporte tots els trofeus en  què participe, per exemple,  la tan desitjada  X copa d’Europa. De moment sols ha aconseguit  tres trofeus:  una lliga, una copa del Rei i la supercopa d’Espanya.
Però per si fóra poc, la seua actitud prepotent i xulesca no ha aconseguit més que dividir el vestuari en dos grups,els seus preferits ( Cristiano, Pepe, Marcelo…),  i la resta de jugadors,entre els quals están alguns que formen part de la selección campiona del món.
L’última mostra de menyspreu cap als jugadors ha sigut la decisió d’ignorar i deixar en la banqueta al considerat millor porter del món, Iker Casillas.

Aaron Colomer 1r ESO

6 comentaris:

 1. ¡¡Mou muerete!!
  ¡¡La vergonya del R.Madrid!!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Mou es el millor... Jajajajaja que s'en vaga ya!

   Elimina
 2. A mi me pareix bé que estiga separat el Madrit aixina el Vàlencia té més possibilitas de guanyar-li >.<

  ResponElimina
 3. Mou es la vergoñya del Real Madrid !!!!!

  ResponElimina
 4. mou va aplegar com el millor i asigut un dels que menos copes a guanyat amb el real madrid

  ResponElimina
 5. Mou ha separarat a Iker Casillas del Real Madrid

  ResponElimina