Crònica de la recollida del premi Baldiri Reixac

El proppassat diumenge 2 de juny  l'alumnat de primer cicle d'ESO va recollir el premi Baldiri Reixac a L'Espluga del Francolí.

La distància que separa l'institut de la localitat on devíem recollir el guardó ens obligava a matinejar. Eixírem el diumenge  al voltant de les set del matí. Al final érem trenta-dos alumnes i quatre professors. Disposàvem d'un elegant autobús per a un viatge molt desitjat . Al cap de quatre hores llargues arribàrem a la localitat de L'Espluga del riu Francolí, molt prop del monestir de Poblet. Una preciosa vila que no sobrepassa els quatre mil habitants. Però en aquesta ocasió en semblaven prou més. Hi havia moltes persones concentrades als voltants de l'auditori. 
Abans de col·locar-nos al nostre lloc vam visitar l'exposició dels treballs premiats. Allí estaven les rondalles de la Vall i del vell,  lluïdores i cridaneres, presidint la llarga taula. També allí,  en aquella sala,  estava esperant-nos Josep Maria Calbet,  un dels membres del jurat, per a donar-nos l'enhorabona i animar-nos a seguir treballant. A les 13 hores començà la cerimònia amb els parlaments de diferents personalitats. El darrer que hi va intervindre  fou el conseller de cultura de la Generalitat de Catalunya Ferran Mascarell.
A partir d'eixe moment hi van procedir el repartiment dels premis. Vam baixar a l'escenari i  rebérem les felicitacions de totes les personalitats i membres del jurat. Un moment emocionant que sempre recordarem.
Després de dinar partírem cap al Parc de Portaventura.  Ens allotjàrem en el luxós l'hotel Càrib. Un elegant edifici ubicat en un entorn paradisíac.Calia gaudir de la satisfacció del reconeixement del treball reconegut am el premi Baldiri Reixac. Però de la nostra estança a l'hotel Carib i de les experiències viscudes en parlarem en altre moment.

Comentaris

  1. Perquè s'ho mereixeu...ENHORABONA!!

    ResponElimina
  2. Susana Honrubia Rubio8 de juny del 2013, a les 8:32

    Enhorabona a tots i a totes!
    I ara val la pena esforçar-se en la recta final del curs perquè, com heu comprovat amb aquesta experiència, l'esforç i les coses ben fetes siempre tenen la seua recompensa.

    ResponElimina
  3. Alumnat de primer d'ESO8 de juny del 2013, a les 17:32

    Molt amable de la teua part Susana.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Aprendre anglés amb cançons subtitulades

Relativitat vs. quàntica