dimecres, 5 de juny de 2013

Polybius: Llegenda o realitat? El nostre col·laborador Lucas ens ha remés un article referent a un videojoc que es va convertir en llegenda.

La història de Polybius és, sense cap mena de dubte, la més fascinant de totes les que ha donat el món dels videojocs al llarg de tota la seua història. Fascinant pels molts interrogants que deixa sense respondre, pels increïbles rumors que durant més de dues dècades han alimentat l'imaginari popular, per les meravelloses fantasies que ha generat en centenars de milers de fanàtics que han buscat una Arcade Polybius fins a sota les clavegueres ... en definitiva, es tracta de la llegenda urbana més "transcendental" de la història dels videojocs ... i tot motivat per una simple Coin-Op que va aparèixer (i desaparèixer ràpidament?) en uns suburbis de Portland (Oregon [EUA]), de la qual només ens ha quedat un llegat de relats de "suposats" jugadors que es van veure afectats pel "experiment". Sí, heu llegit bé ... EXPERIMENT, suposadament dut a terme pel, com no, Govern dels Estats Units en plena "Guerra Freda".

Tots aquests elements, ben disposats en un relat, podrien haver donat per un gran llibre de suspens amb elements "conspiracionistes", o per a un bon guió de pel · lícula, típica dels anys 80, en què un grup d'adolescents posen "en perill "a les agències" Governamentals "dels EUA, però mai ha passat la frontera de la" mera "llegenda urbana per a adolescents ... malgrat els relats i de les proves que apunten cap a la seua veritable existència, per què?

Lucas 2n ESO

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada