dilluns, 23 de setembre de 2013

Recuperant entrevistes (II)He decidit realitzar la entrevista al meu oncle Rafa que és secretari de categoria d’entrada d’un ajuntament de la Vall d’Albaida . Em pareix una persona molt interesant i s’ha esforçat molt per obtindre aquest lloc de treball.


  1. En quin ajuntament estàs treballant?

A l’ajuntament d’Olleria.  1. Quants anys fa que estàs treballant en aquest ajuntament?

En aquest ajuntament estic treballant des de 2007, però abans havia estat a l’ajuntament de Montaverner durant 18 anys.  1. Quines tasques realitzes?

Tasques d’assessorament legal a l’alcalde i en conjunt, a tota la corporació.  1. Per anar al treball utilitzes algún mitjà de transport públic?

No, perquè no existeix el servei de transport públic per anar.  1. Ha requerit molt d’esforç conseguir aquest lloc de treball?

Sí, perquè he treballat molt per a poder tenir uns estudis universitaris, i després superar una oposició molt dura.  1. Creus que l’esforç que has realitzat per conseguir aquesta plaça ha valgut la pena?

Sí, ja que finalment  he conseguit el treball que a mi m’agradava.  1. Quin consell donaries als jovens de hui en dia per que conseguiren un lloc de treball?

Que es preparen molt bé i que dediquen el màxim temps a l’estudi.  1. Creus que hi han suficients oportunitats per accedir a algún treball?

En l’actualitat no hi ha tantes però amb esforç i constància es pot aconseguir.  1. Què creus que s’hauria de tindre en compte per tal de millorar l'oferta en els llocs de treballs?

S’haurien de destinar més esforços i recursos a l’ensenyament.

Aaron Colomer Pérez

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada