El departament de valencià participa la V Jornada sobre el valencià a Ontinyent

Taula de Filologia Valenciana, i  l'Institut d'Estudis de la Vall d'Albaida, organitzen aquest dissabte 26 d'octubre la 'V Jornada sobre el valencià. Pedagogia, normativa i ús' que tractarà aspectes pedagògics en l'ensenyament del valencià, factors que n'afecten l'ús social, normes etc.

 L'institut Manuel Sanchis Guarner de Castelló de Rugat participarà en aquest esdeveniment amb una breu exposició del treball Les rondalles de la Vall i del vell. Serà una magnífica ocasió per presentar el nostre projecte a persones relacionades amb la llengua l'educació i els mitjans de comunicació. El departament de valencià de l'institut va considerar convenient sol.licitar participar en aquest acte atés que se celebra a la nostra comarca i ens permetrà divulgar-lo. 
Tot i que sols comptem amb un quart d'hora d'exposició  volem introduir la ponència amb la narració de la rondalla per part d'una persona major de 87 anys. El temps restant l'aprofitarem per explicar com es va iniciar el projecte, les seues caracterítiques, en quina fase s'hi troba i les propostes de futur.  

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Aprendre anglés amb cançons subtitulades

Relativitat vs. quàntica