Celebrem Santa Cecília



Moltes agrupacions   musicals dels pobles valencians celebren aquest cap de setmana actes en honor a Santa Cecília, la seua patrona. Aquesta dama romana va ser una  màrtir del segle III. La  fama musical es basa en la llegenda de la seua mort, que diu que mentre ella moria a causa del martiri, anava pregant Déu tot cantant-li.

 Nosaltres també ens hem unit a la celebracions uns minuts al llarg del  matí  per recordar en cada classe  que hui és el dia dels músics. Ho hem  celebrat escoltant en directe unes peces musicals interpretades per alumnat del centre: Alex Andreu i Carles Quilis han participat amb un duet de clarinet, Joel Soler ha passat per les classes tocant el violí i Isabel  Alentado ha interpretat una melodia amb la flauta. Totes aquestes activitats s’integren al  programa d'innovació per a la lluita contra el fracàs escolar a través de la realització d'activitats per a la promoció de la música que dirigeix el nostre professor d’àrea  Salva.


Des de la revista Pebrella volem felicitar a tot el món musical i donar l’enhorabona per  iniciativa i als/a les participants /es.

Comentaris

  1. Me n'alegre molt que per fí es valore i aprecie la tasca d'aquells alumnes que amb tot l'esforç i ben fer dediquen part de la seua vida a formar-se musicalment, ja que tenen doble feina a l'hora d'estudiar, a més de contribuïr a alegrar-nos la vida als demés, perquè...què seria de la vida sense música? la música esta per tot arreu.

    Felicite als professors que han dut a terme aquesta celebració a l'institut i als alumnes: Alex Andreu i Carles Quilis (clarinet), Isabel Alentado (flauta) i Joel Soler (violí).

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Aprendre anglés amb cançons subtitulades

Relativitat vs. quàntica