Alumnat de batxillerat interpreta rondalles en anglés



El dia 18 de desembre, a partir de les nou hores i  fins a les onze se celebrarà a l'escola Verge del Remei de Castelló de Rugat, unes  representacions teatrals en anglés, elaborades per l'alumnat  de segon de batxillerat. Titelles, teatre i fins i tot documentals audiovisuals amb figuretes articulades ompliran el col.legi de primària de Castelló de Rugat. Quatre representacions  basades en adaptacions originals en anglés  de quatre de  Les rondalles de la Vall i del vell elaborades pel propi alumnat que les interpreta.
Les rondalles s'han adaptat al nivell de l’alumnat  de Primària,  durant les classes d'anglés pràctic amb la coordinació de la professora Anna Sánchez. Alguns alumnes d' informàtica de primer de Batxiller  han participat en aquesta activitat, dissenyant el cartell de presentació de l’activitat  i  sonoritzant algunes titelles.
Després de la representació teatral hi haurà activitats didàctiques escolars  dintre dels tallers sobre les rondalles també coordinades pels autors d'aquesta iniciativa. Es pretén que  els xiquets i xiquetes de Primària puguen aprofitar didàcticment  les interpretacions.
L’innovadora experiència  permetrà unir encara més els dos centres. Aquesta s’inclou dintre del projecte d’innovació educativa que està desenvolupant-se al nostre institut i que anirà completant-se amb altres activitats. La base de partida són  les rondalles recopilades per l’alumnat de primer d’ESO de diferents generacions entre les persones més majors dels pobles dels voltants i que s’han anat adaptant

ÀNGELA GOMAR

YOANA YANKOVA

2nB

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Aprendre anglés amb cançons subtitulades

Relativitat vs. quàntica