Exposicions orals. Difícils, però necessàries



En  classe de valencià hem estat  treballant  al llarg de la primera avaluació  en la preparació d’una exposició oral  individual. Cada alumne devia  triava un tema , que li agradara, que fóra divertit,  però que al mateix temps  no es coneguera molt entre la resta de la classe d’aquesta forma podríem aprendre  coses noves. Se'l preparava i el dia que li  tocava l'exposava davant de la classe.
Alguns companys han triat parlar dels  grups de música (Marea. Gossos..),  altres de malalties rares, i alguns han preferit palar d’animals com la medusa gegant poc coneguts. Fins i tot alguna persona s’ha estimat canviar de tema a última hora  amb notícies importants com el tancament de  Canal 9.
Ha estat interessant, perquè cada alumne ensenyava davant la classe coses noves que no sabíem.
Crec que ha sigut bona idea del professor de valencià perquè així ens ensenyem a parlar davant tota la classe però sobretot  a controlar els nervis que apareixen quan parlem davant de moltes persones. Eren sols uns minuts al final de la classe però  a alguns se’ns han fet molt llargs.
Aquest treball no contava per a nota , però això no importa , perquè ens ho hem passat bé exposant sobre coses de la vida que potser no sabíem i veient  la gent com exposava els temes que els agradava. hHa sigut una bona experiència  estar tot aquest temps treballant en aquestes exposicions. 
Segons ens han comentat a classe la segona avaluació seguirem amb les exposicions orals fent una valoració dels llibres que hem llegit, però la més interessant serà la de la tercera en què farem debats sobre temes d’actualitat.
Ha estat bé aquesta idea  que ens intenta ensenyar valencià d’una forma diferent . Pel que s’ha comentat a classe a nosaltres ens ha agradat molt, ja que  hem triat temes que ens agraden  i per això ens ha sigut més fácil treballar la exposició.

Jésica 2n ESO 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Aprendre anglés amb cançons subtitulades

Relativitat vs. quàntica