Prevenció del consum de drogues mitjançant el teatre

El departament d'Orientació del centre junt a la UPCCA (Unitat de Conductes Adictives) de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d'Albaida ha organitzat una activitat relacionada amb la prevenció del consum de drogues a través del teatre.

Aquesta activitat consisteix en la representació d'un teatre organitzat per persones internes de la presó  de Villena que estàn rehabilitant-se i que se celebrarà el dijous dia 19 a l'auditori de Castelló de Rugat. Gran part de l'alumnat del centre hi assistirà.  Escenificaran una obra  escrita per un d'ells.

Els presoners amb aquesta representació volen fer reflexionar  els alumnes perquè siguen conscients del perill que aporten les drogues.

Aquests ens poden explicar millor que ningú aquest tema, ja que tenen gent coneguda que han consumit  i viuen una situació difícil  moltes vegades fruit de la relació amb aquesta dependència.

El més productiu de fer açò, és el debat col·loqui que es realitzarà  entre l'alumnat i els actors després de vore el teatre .

Aquesta iniciativa permet ampliar les estratègies i recursos habituals de prevenció del consum de drogues a partir d'aquesta activitat. El centre IES Manuel Sanchis Guarner ha programat aquesta activitat extraescolar. Els interns vindran amb autobús per fer la representació, i l'alumnat pagarà dos euros, perquè puguen costejar-se el desplaçament.





Alba Montagud i Lorena Julià

2n ESO A.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Aprendre anglés amb cançons subtitulades

Relativitat vs. quàntica