Tallers i concert per acomiadar l'any 2013



El  divendres 20, darrer dia de classe, com tots els anys, el centre acomiadarà l'any natural amb l'organització d'una sèrie de tallers i el concert de nadal  que interpretaran els músics del nostre institut.
El primer que farem quan arribem al centre serà escoltar música.  Aproximadament 30 dels músics que estudien al nostre institut realitzaran un concert amb la finalitat  de fer gaudir a tots els membres de l’ institut. Aquest concert es fa, a banda de la raó anteriorment esmentada, perquè és una de les activitats que entra dins del programa de la Conselleria per  lluitar contra el fracàs escolar, ja que està demostrat que aquells alumnes que estudien música obtenen millors resultats en determinades assignatures. Per tant, aquest concert vol mostrar l’esforç que fan els nostres músics, a més d’apropar-la a tota la comunitat educativa i donar a conèixer diferents instruments, com el clarinet, l’oboè, la flauta travessera, el saxòfon, la trompeta, la trompa, el trombó, la tuba, la caixa, el violoncel...  
S’interpretaran  les següents peces
·         Marxa del centenari – (Marxa Mora) d’Amando Blanquer.
·         Viatge Hispà – de Joan Manuel Gómez.
·         Marxa Radetzky – de Johann Strauss
·         Uns arranjaments de nadales – Popular

Els estudiants de l'IES Manuel Sanchis Guarner de Castelló de Rugat seran dirigits pel professor de música, Salva Sanchis Colom.

 Després, començaran  els tallers, activitats diverses amb assistència voluntària.
El departament de socials farà un taller de marca pàgines amb fulles seques, en una aula de 4t o 1r de bat. El departament de valencià realitzarà un taller de punts de llibres sobre les rondalles, aquesta activitat tindrà lloc a Info-2. Per part del departament de castellà, hi haurà un altre taller sobre llegendes urbanes. A l’aula de plàstica tindrem l’oportunitat d'elaborar paper toys i pop up amb l’ajuda de Josep. Vicent, el professor d'educació física ha organitzat a les pistes, una activitat de futbol sala i al gimnàs, tindrem l’oportunitat de jugar a voleibol.
Hortensia ha preparat passadors que podrem crear a l’aula de PQPI. Joan Lluís, Maite, Ana Artés, Mª Àngels i Susana ens ensenyaran a elaborar galetes i rollets, mmm... Que bo! I no ens pot faltar l'estrela de totes les activitats, Francesc ens portara el Just Dance 2014, tots a ballar!
Com ja heu vist, el divendres anem a passar-ho d'allò més bé amb unes activitats molt divertides,  no hi podeu faltar! 
Per últim, desitjar-vos a tots molt bon nadal i feliç any nou.

 Víctor, Mireia, Amparo i Àlex  2n ESO

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Aprendre anglés amb cançons subtitulades

Relativitat vs. quàntica