dilluns, 30 de desembre de 2013

Vuit unitats escolars poden ser suprimides en la nostra comarcaLa Conselleria d’Educació vol suprimir unitats a Otos, Albaida, Agullent, Llutxent, Ontinyent i Fontanars dels Alforins .


Aquesta setmana passada Conselleria d'Educació  envià una felicitació de Nadal a totes estes escoles.  Aprofitant l'ocasió  els comunicà  que anaven a suprimir  unitats escolars ; tres a Ontinyent , una a Albaida , una a Otos , una a Agullent , una a Llutxent i una altra a Fontanars.

Otos ja va passar el curs per la  mateixa situació , això significava que  anaven a perdre dos mestres i una unitat. Per  protestar per la retallada van elaborar el vídeo que il:lustra aquesta notícia. En aquella ocasió van poder evitar la supresió.
 El termini de presentació d’al·legacions finalitza el 2 de Gener. Les reaccions no s'han fet d'esperar;   L’AMPA d’Ontinyent ha decidit presentar les al·legacions  i per altra banda el secretari d'Educació comarcal del PSPV-PSOE, Rubén Gomar,  qualifica  aquesta decisió  com " una gravíssima agressió a l'ensenyament públic".                                                                               Aina Alfonso 2nB

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada