Ara sí que és la de veritat!

Després de una primera volta decepcionant, del club blanc i negre es deia  que era el pitjor València de la història ja que tenia  sols 20 punts a la taula  en 17 jornades. Aquest equip estava dirigit per Miroslav Djukic, a partir  del últims resultats va ser destituït el 16 de desembre. 

El 26 de desembre s’anuncia que el València tenia un nou entrenador, Juan Antonio Pizzi, ex jugador de futbol. Pizzi, en la roda de premsa, va anunciar que  volia guanyar la Copa del Rei. Era el primer partit que dirigia  el Valencia Cf com a entrenador, era el primer partit del any i jugant un derbi valencià,  contra el Llevant.
Van guanyar 2-0, un partit molt treballat per part  la plantilla valencianista. Pizzi transmetia una nova energia a l’equip.
Els jugadors en la roda de premsa deien que les indicacions de Pizzi des de la banda, ajudaven més que les de Djukic. Pizzi ha insistit molt en el joc per les bandes. Gràcies a eixa forma de jugar van guanyar el partit.
Açò digué Parejo, futbolista del València en cabar el partit:
“Estamos contentos.¿El mejor momento de la temporada? Puede que sí pero cada partido es un mundo, y yo creo que Pizzi ayuda mucho, lo ve todo desde la banda”.

Ara cal mantenir el ritme i els resultats.
Amunt València!!


Josep Llorca i Benja Martínez 2n ESO

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Aprendre anglés amb cançons subtitulades

Relativitat vs. quàntica