L'obesitat infantil




Crec que l'obesitat es deu a menjar molt de "menjar fem", com les hamburgueses, hots dogs, llepolies, creïlles fregides, etc. Encara que si menges un poc no fa mal. Al nostre país és un dels molts llocs on hi ha obesitat. També és culpa a no fer exercicis físics o no tindre una dieta equilibrada, per això hi ha activitats extraescolars com el tenis, futbol, bàsquet, gimnàstica rítmica. A molts xiquets i xiquetes no els agrada la verdura i la fruita,  això tampoc és bo perquè s'ha de menjar de tot.
 Per això és important fer exercicis físics i una dieta equilibrada i saludable. 

VICENTE BOTELLA CAMAÑA 1r ESO

Comentaris

  1. En aquest comentari de l'obesitat dels xiquets que estan molt obesos i tindre un pes exesiu es roin ja que poden tindre greus problemes de salud i es deu solucionar rapidàment.

    ResponElimina
  2. jo opine que aquest tema es molt important perque la obesitat es dona en una gran part dels xiquets i xiquetes d'Espanya.I tindriem que canviar el ambit de vida dels xiquets i xiquetes i fer que menjen menjar mes saludable i que fajen mes deport, aixi milloraran la seua calitat de vida, en l'ambit d'educacio es podria fer una part, per exemple posant una hora mes d'educació física, o en el menjador escolar posant menjar amb menys grasa.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Aprendre anglés amb cançons subtitulades

Relativitat vs. quàntica