Al teatre en francés!



El passat 11 de març l'alumnat de francés de l’IES Manuel Sanchis Guarner de Castelló de Rugat anàrem a vore una obra de teatre en francés al teatre Odeón d'Albaida. Ens acompanyaren els professors Maria Benavent i Pablo Hernández. També hi van assistir alumnes dels instituts d’Ontinyent, Albaida i la Pobla del Duc. La “Tourné teatro“ va ser la companyia encarregada de representar l’obra que es titulava   “Mon père ne me comprend pas “. La van representar dos actors professionals francesos.
 L’obra tractava d'una adolescent que anava a complir els quinze anys i el seu pare sols li va regalar un estoig i una vareta màgica. Ella amb la màgia del joguet va canviar el seu pare de quatre formes diferents, però al final se’n va adonar que el millor seria que fóra el de sempre.
 Com els dos actors eren nascuts a França, pronunciaven i vocalitzaven molt bé i així els alumnes vam tenir la oportunitat d’escoltar la llengua francesa parlada per natius que, a més a més,  se’ls entenia bastant bé. L’espectacle s’acabà al voltant de les dotze així que els alumnes varem tindre temps suficient per a visitar el poble d’Albaida i el seu mercat.
 En general els alumnes de l’institut Sanchis Guarner opinen que l’obra va ser molt entretinguda i interessant, també molt educativa i una manera diferent d’aprendre. Tots coincideixen en què va ser un dia molt divertit i espectacular. D’altra banda creuen que seria molt positiu que al proper any es tornara a repetir l’experiència, però aquesta vegada a Castelló de Rugat, el poble del nostre l’institut.

Elena Montaner, 1r ESO C

Comentaris

  1. Aquest teatre va estar molt bé, a mi em va agradar molt. No hi havia dificultat a l'hora de compendreu:)

    ResponElimina
  2. aquest teatre era molt xulo i divertit

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Aprendre anglés amb cançons subtitulades

Relativitat vs. quàntica