Lliurats els premis literaris Manuel Sanchis Guarner



El passat divendres, 4 d’abril, es va realitzar a l’auditori de Castelló de Rugat l’acte de lliurament dels XII Premis Manuel Sanchis Guarner que atorga el nostre centre. En aquesta ocasió  es va fer un homenatge a la literatura de tradició oral, com són les rondalles, i els presentadors van ser dos alumnes de tercer d’ESO: Isabel Alentado i Marc Garcia.

Primerament, els músics del nostre centre, dirigits pel professor Salvador Sanchis, van interpretar una marxa mora i, a continuació, amb la col·laboració d’alumnat de primer d’ESO, de Jordi Cabanes (en el paper del iaio)i de Maria Orts, que va fer de narradora, van musicar una versió de la rondalla titulada “Pere i el llop”. Tot un repte per a tothom, sobretot per al professor Pep Estornell, perquè  era la primera vegada que es barrejava música, narració i interpretació en una de les nostres rondalles.

L’acte va continuar amb el lliurament dels premis atorgats a alumnat de nostre centre, segons les diferents categories: il·lustració de portada, poesia en castellà, poesia en valencià i narrativa curta en valencià. Tant els finalistes com els guanyadors van rebre els corresponents diplomes acreditatius i un obsequi (bé un llibre o bé un val) i comptàrem amb la intervenció del contacontes Llorenç Giménez, el qual va cloure l’acte amb la seua actuació.

Una vegada més, volem agrair al públic assistent,  a l’alumnat, al professorat,  a l’AMPA i a l’Ajuntament de Castelló de Rugat la seua participació i col·laboració,  un acte que es fa des del nostre centre  amb molta il·lusió, que implica molta gent i que va més enllà del propi àmbit acadèmic. 

Redacció Pebrella 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Aprendre anglés amb cançons subtitulades

Relativitat vs. quàntica