Per sempre, Tito



Francesc Vilanova i Bayó, conegut com Tito Vilanova , va morir el passat 25 d'abril a causa de un càncer de glàndula paròtide i problemes gràstics, detectat el 15 de juny del 2012. Va ser operat en la Clínica Quirón de Barcelona, al dia següent va morir. Tito, a part de ser un gran futbolista, va ser un gran entrenador d'alguns equips de futbol, destaquem el FC Barcelona on va formar part com a jugador quant era jove.
Vilanova es va dedicar a entrenar, començant pel Palafrugell i -abans de tornar al Barça- continuant pel Figueres, també va ser director esportiu del Terrassa .
La temporada 2007-2008 va començar com a segon entrenador de Josep Guardiola, al FC Barcelona B, equip que va aconseguir l'ascens a 2a divisió B després de quedar en primera posició del grup V de 3a divisió. El 27 d'abril de 2012, en la roda de premsa de comiat de Pep Guardiola, va ser anunciat com el següent entrenador del primer equip del Futbol Club Barcelona i el 15 de juny de 2012 va ser presentat oficialment després de firmar un contracte per dues temporades. La seua mort ha afectat a molts jugadors, a gent especialment a membres del FC Barcelona. Aquest home va ser , a part de ser un gran entrenador , ha sigut molt valent , és i serà un exemple per a tots nosaltres.

Aina Alfonso 2n ESO

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Aprendre anglés amb cançons subtitulades

Relativitat vs. quàntica