Un futur amb l'art?

Com moltes persones, quan eren petits i no tan petits, molts hem decidit practicar l'art com activitat extraescolar o simplement per gust però... tots acabem allò que un dia ens plantejarem com al nostre "projecte de vida"?
L'art amb la pintura, l'art musical, l'art amb l'escriptura... molts hem desitjat alguna vegada compartir un futur amb algun d'aquestes disciplines, tant per guanyar-se la vida amb açò, tant si volem dedicar-se amb l'art per gust d'experimentar... però tots no hi apleguem a ser allò que pensàvem. Passa  perquè possiblement necessitem alguna cosa en què es puga obtindre un guany econòmic ràpid per mantenir la nostra vida i altres despeses, i ens adonem que  açò no té un futur molt rendible.
Un estudi realitzat per El futuro comienza hoy, té per objectiu de conèixer les actituds i expectatives dels adolescents estudiants de la ESO en Espanya. Aquest ens diu que molts adolescents tenen menys accés a activitats de caràcter extraescolar, que un 37% creu que no aconseguirà les seues aspiracions i un 30% no sap si acabarà l’ESO o no creu que l'acabe, segons Carlos Melgar, director general de Fundació Adsis... i és una llàstima perquè molts de nosaltres tenim grans projectes i més talent del que ens imaginem.
Tal vegada, sempre ens pot quedar un record de qui era Mozart; un prodigi musical, Leonardo Da Vinci; un mestre amb el pinzell o Shakespeare; un geni amb les paraules... aquests sí que aconseguiren les seues passions a pesar de les grans dificultats que es presentaven en altres temps.
Per a més informació visita aquesta pàgina molt interessant:
Pàgines consultades:
- La wikipedia
                                                                                                        Belén Maronda 2B.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Aprendre anglés amb cançons subtitulades

Relativitat vs. quàntica