Pebrella s'activa de bell nou

Després d'algun temps d'inactivitat tornem a activar la revista Pebrella.

 Les tasques habituals de l''inici de curs ens han ocupat més temps del que teníem previst. Fins les hores d'ara no hem pogut dinamitzar la revista digital del nostre institut. Però ja estem ací!
 Des de les classes estem informant a l'alumnat nou què significa Pebrella per al centre. La seua projecció als darrers cursos està convertint-la en una ferramenta de comunicació indispensable.
Fa falta un espai on totes les persones que ho desitgen informen i s'informen, opinen i valoren punts de vista, en definitiva que interactuen i participen de les bondats d'un espai comunicatiu obert i adreçat al nostre entorn més immediat. I Pebrella si se'ns ho proposem pot continuar sent-ho.
 
Com a novetats,  aquest curs, anem a treballar formant un equip de redacció amb voluntaris per millorar la cobertura de les notícies. Encara estem elaborant les línies de treball, però estem il·lusionats en els resultats.   Evidentment,  la novetat no condiciona la participació individual que, com recordareu,  es realitza enviant els escrits a esokst@gmail.com.
 
Seguirem informant
 
Redacció Pebrella

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Aprendre anglés amb cançons subtitulades

Relativitat vs. quàntica