Presentació del llibre Rondalles de la Vall i del vell

Divendres 31 d'octubre tindrà lloc la presentació del llibre “ Rondalles de la Vall del vell”, llibre editat per la CAIXA ONTINYENT.
Celebrarem dues sessions:
L'adreçada a l'alumnat de  primer i segon: s'iniciarà a les 10:30 hores en la sala d'usos múltiples . Ens acompanyarà la contacontes Almudena Francés.
L'adreçada a l'alumnat de tercer, quart i PQPI: començarà a les 11:15 hores també a la sala d'usos múltiples. En aquesta presentació també actuarà Almudena Francés.
Aquest llibre està format  per 51 rondalles recollides per l'alumnat del centre de 1r d'ESO, al llarg de més de nou anys, hem pogut crear un llibre propi per alumnes, les il·lustracions també han sigut dissenyades pels alumnes de 1r, també han participat escriptors de la comarca.
A l'acte s'ha invitat a l'entitat col·laboradora i a tots els escriptors i escriptores que han participat en aquest projecte. El llibre estarà a la venda en les oficines de CAIXA ONTINYENT pròximament.
 El centre està orgullós de rematar  un treball fet per tantes persones donem les gràcies a tots aquells que han participat.

Gràcies a tots i a totes per fer possible el projecte!!!
 
                                                             Equip de redacció Fàtima i Thalia 2n ESO

Comentaris

  1. És un plaer veure que en aquest poble que tant m'estime l'alumnat de l'ies continua estimant i utilizant la llengua que, en algun moment ,ens va fer sentir que podiem ser lliures

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Aprendre anglés amb cançons subtitulades

Relativitat vs. quàntica