Endevina-la

Aprofitant el projecte d'innovació aprovat per al present curs hem decidit orientar l'activitat ENDEVINA-LA  cap al món del cinema.

Tallers creatius per al final del trimestre és el títol del projecte d'innovació aprovat per la Conselleria per a l'actual curs 2014/2015. Amb ell, s'intenta programar activitats innovadores per als darrers dies de classe en cada avaluació. En la primera  es va decidir que el fil conductor seria el cinema, possiblement el gran oblidat en els currículums educatius. Per tant molts dels tallers que es prepararan com a tasques dels darrers dies de  la primera avalauació estarán relacionats amb el denominat seté art.
Per anar ja ambientant-nos emprarem, com a melodies,  bandes sonores de pel·lícules conegudes per indicar els canvis de clase. Vos recordem que sou vosaltres els qui heu d'intentar endevinar a quina pel·lícula correspon,  participant al concurs ENDEVINA-LA. Si la saps,  no dubtes a deixar la resposta a la bústia que hi haurà habilitada a secretaria.
Recorda que al tauler que anuncia l'activitat hi ha un cercle que si està en roig indica que la proposta està inactiva i si està en verd pots participar.
 
Ànim! A participar,  bona sort!
 
  Redacció Pebrella

Comentaris

  1. És una activitat molt divertida i fa que els alumnes estiguen més relaxats.

    ResponElimina
  2. Podria ser millor i ficar cançons mes modernes

    ResponElimina
  3. podrien ficar cançons més modernes i a les que tots coneguem.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Aprendre anglés amb cançons subtitulades

Relativitat vs. quàntica