Opinem sobre..la tristesa

Què és la tristesa? Jo intentaré explicar-ho.
Tristesa:1 Estat del qui està trist.2 Qualitat de trist.3 Causa de tristesa.
Però un diccionari no sap com se sent una persona. La tristesa, el dolor, és insuportable moltes vegades. Quan un amic et traïciona, quan algú et fa mal (sentimentalment) sentim la tristesa al nostre costat, acompanyant-nos, sempre mirant-te i fent de tu, la seua víctima. I açò no és el pitjor, també és una malaltia contagiosa, ja que la pots “apegar” a aquelles persones que et volen.
És un sentiment que fa que ens notem trencats per dins. Aquesta malaltia també pot tindre efectes secundaris: l’alcoholisme , fer-nos lesions, lesionar als altres, o ocultant aquest sentiment baix d’una capa de falsa alegria, per açò la tristesa profunda és tan perillosa. Sols hi ha una manera d'intentar curar i allunyar a la tristesa de nosaltres: temps al temps i bona companyia. Sols així pots retrobar la verdadera alegria i allunyar aquest sentiment tant dolorós del teu costat.
Definitivament la tristesa és un dels pitjors sentiments que pot sentir un animal, o un humà. A aquesta, jo l’he anomenada “malaltia” perquè pot portar a descontrols tan mentals com psicològics, o ferides en els sentiments que si no sanem a temps poden anar a més, i en casos extrems, incurables, i potser, dur fins a la mort.

Anna Senabre, 2n B

Comentaris

  1. M'ha agradat molt Anna!
    Segueix així que aplegaras molt llunt

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Aprendre anglés amb cançons subtitulades

Relativitat vs. quàntica