“Recrea un quadre clàssic”, una exposició molt viatgera.



A l´IES. Manuel Sanchis Guarner tornem a estar d´enhorabona: l´exposició “Recrea un quadre clàssic” s´ha publicat recentment a la galeria de la prestigiosa revista cultural digital Ars Creatio, al nº 36 de l´ edició de tardor. El propi director de la revista, Antonio Sala, va escriure una carta d´agraïment i felicitació a la nostra directora, Emi Albiñana, per la qualitat del treball realitzat.
Es tracta d´una proposta didàctica coordinada pel professor de plàstica, Josep Navarro, al curs anterior, contant amb la col.laboració de l´alumnat que aleshores cursava 3r. d´ESO. Alguns quadres clàssics han estat recreats per aquest alumnat, que va contar igualment amb la participació de pares i mares.
Com veieu, una exposició que també podem gaudir al corredor del nostre centre, ha agafat les maletes i se´n ha fugit volant per la red de reds. La màgia de la creativitat, el treball i la disciplina realment poden obrar meravelles i, sobre tot, molta satisfacció. Felicitem tot l´alumnat implicat en aquest projecte, i, com no, el seu coordinador.
Cliqueu en aquest enllaç per a veure l´exposició.
http://www.arscreatio.com/salas/sala_hodar_36.php?revista=37
Equip de redacció de la revista Pebrella.

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Aprendre anglés amb cançons subtitulades

Relativitat vs. quàntica