Eixida a l´oficina de correus del 2n. PQPI




 
El passat 12 de desembre l'alumnat de segon de PQPI realitzàrem una activitat molt interessant amb la professora de TABO, Xaro Moncho: una eixida a les oficines de correus de Castelló de Rugat.
Com que a classe hem estat aprenent el tractament que rep la correspondència i la paqueteria, la nostra professora va pensar que la millor forma d’experimentar de forma pràctica els coneixements teòrics era dirigir-nos cap a l’oficina de correus del poble per a conéixer aquest servei des de la realitat.
A mesura que anàven entrant els clients a l’oficina, Reme, la funcionària de correus,que per cert va ser molt amable i simpàtica, ens explicava el procediment a seguir en cadascun dels diferentes paquets i cartes que arribàven. Varem conéixer una dona major que li deien Pilar i que ens va recomanar , de manera molt emotiva, que no perderem l'hàbit d'escriure cartes, encara que és més cómode utilitzar les noves tecnologies. Ens va fer molta gràcia que ens diguera que tenia washapp.
Reme també ens mostrava de forma detallada els mitjants d’enviament de documents i paqueteria que oferix el serveis de correus, i ens va contestar a la pluja de preguntes relacionades amb el tema. Fem un balanç molt positiu, sobre tot perquè aquesta activitat ens ajudà molt a l'hora de l'examen i també hem pogut adquirir cultura, de manera pràctica i divertida.
L'activitat finalitzà sobre les 13: 40 h. Ens ha semblat una experiència molt positiva, i la nostra professora ens ha comunicat que també està molt satisfeta amb el nostre comportament. Sempre hi ha coses a aprendre, i si s'aprenen de manera divertida, millor.

                                                                                Alumnat de 2n. PQPI

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Aprendre anglés amb cançons subtitulades

Relativitat vs. quàntica