Tallers fi de trimestre: una proposta de cine molt divertida.


Les vacances de Nadal ja s'han acabat, i ja ens hem incorporat a les classes, després d'haver menjat un fum de dolços, després d'haver rebut els regals del Pare Noël i els dels Reis Mags, i després d'haver passat un temps amb la família i els amics. Ara toca incorporar-se a la rutina i ho fem d'una manera especial, contant-vos com ens vam divertir el darrer dia de classe, el passat 22 de desembre ( el temps vola, veritat ?...) en què s’organitzaren els habituals tallers de final de primer trimestre. Aquest ha sigut el primer any que s’ha elegit un tema per a coordinar totes les activitats, incloses la cançó de canvi de classe que normalment es sent per megafonia, i el concert del darrer dia. El tema d’aquest any era el cinema.

Els tallers, com era d’ esperar, foren molt variats; des de maquillatge i perruqueria fins balls i relats de por. Els departaments s’esforçaren molt per a fer-nos gaudir i creguem que els alumnes també vam participar amb molta emoció i implicació. Fins i tot, en alguns van participar els alumnes en la formació del taller, com per exemple en la realització de curtmetratges en valencià, castellà i anglès, una activitat que ha portat molt de temps de preparació.

Al concert, els nostres músics, interpretaren bandes sonores de pel·lícules molt conegudes, com “Lo que el viento se llevó” o “E.T.”. Sabem que aquest concert va ser un èxit i que ens va agradar molt a tots, tant a mestres com a alumnes, i no oblidem la interpretació de nadales dels nostres professors i professores, que, baix la coordinació del professor de música, Salva Sanchis, han format un cor també de cine.
Un dels tallers que més va destacar va ser el del “Just Dance 2015”, seguit pel taller de maquillatge terrorífic, ja que vam poder veure molts monstres solts per l’ institut, ballant una coreografia molt coneguda, “Thriller” de Michel Jackson..

Per concloure, informar a tot el personal docent que els alumnes ens vam quedar amb molt bon sabor de boca, i agraïr a totes les persones que van fer possible aquest dia tan especial.

Anna Senabre i Elena Montaner, 2n. ESO




















Anna Senabre i Elena Montaner
2n B

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Aprendre anglés amb cançons subtitulades

Relativitat vs. quàntica