divendres, 20 de febrer de 2015

Reformes al nostre centre


Al desembre del 2014 van començar unes obres al nostre centre IES Manuel Sanchis Guarner. Per aconseguir més informació hem entrevistat al  secretari  de l'institut Francesc Sarrió.
El secretari ens ha detallat  que el centre va informar a la unitat tècnica de conselleria, i va intervindre un arquitecte per a fer una valoració. L’arquitecte va informar  que al centre hi havia un assentament de terres al lateral del centre i provocava desnivells. Calia  corregir els possibles perills per als usuaris, perquè els assentaments podien tindre perill.
 L’empresa constructora va adoptar mesures de seguretat, però, per això mentre duraven les obres no hi es podía accedir, per això van marcar  totes les zones on hi havia perill. Al final s’ha solucionat a través d’un procés de compactació del terreny.
En una segona fase, l'empresa ha arreglat una paret de la sala d’usos múltiples, el sól i les escales del lateral, (ja que si el sól sofría un desnivell l’escala també) i una cistella de la pista.
Aquestes problemas tenen l'origen  a  l’any 2003 quan es construía l’institut.   No  es va compactar bé el sól per això ara ha sorgit  un desnivell de terreny.
Aquestes obres les ha pagades la conselleria i el cost total d’elles ha sigut d’uns 14.000 euros.

Marta i Núria 1r ESO

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada